Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kézimunka klubjaink

2008.04.17

 

Az internet társasági oldalai lehetőséget nyújtanak a közös érdeklődésű embereknek arra is, hogy egymásra találjanak. Így hozhattuk létre az alábbi kézimunka klubokat.

 

www.myvip.hu

Nagyapó gobelinjei klub

 

A klub 2008. március 12-én alakult, azzal a szándékkal, hogy a gobelinvarróknak lehetőséget biztosítson kapcsolatteremtésre. A klub céljaiban is hamar kinőtte magát, hiszen rövid időn belül nemcsak a gobelinkedvelőket, hanem minden egyéb kézimunkával (kötés, horgolás, varrás), valamint egyéb kreatív hobbival (kerámia, üvegfestés, gyöngyfűzés, festés, rajz) foglalkozókat is magába tömörített. Keressük az új tagokat, új tevékenységeket. Nincs még például fafaragónk, patchwork varrónk, origamisunk, karkötőszövőnk. Minden alkotás gyönyörű, amit emberi kéz hoz létre!

A myvip klubrendszere tág teret nyújt a megfelelő klubélethez. A myvipen belül klubmeghívó küldésével, illetve önként jelentkezéssel történik a tagság bővítése. A klubtagoknak lehetőségük van a képgalériába saját munkájukat, alkotásukat feltenni, azokat egymásnak kommentelni, a klubnaplóban felvetett témákban véleményt nyilvánítani, a faliújságon, vagy akár chaten beszélgetni, privát levelezéseket folytatni, a klub eseményeit visszakövetni.
Újdonság, hogy a honlappal, vagy egyéb internetes megnézhetőséggel rendelkezők címeit egy helyre gyűjtjük. Nagyon kedvelt a „Csalamádé” képgaléria, ahová bármilyen alkotás felkerülhet (mézeskalácsból, csuhéból, tökből készült figurák, vagy akár egy szép torta).

 

www.iwiw.hu

Nagyapó gobelinképei klub

 

Az iwiw klubrendszere most van átalakulóban. Már az új rendszer szerint regisztráltunk 2008. március 15-én.

Kis csapat vagyunk. Gobelinvarrók és gobelint kedvelők. Minden tagunk önként jelentkezett. Üzenőfalon keresztül tartjuk a kapcsolatot, illetve internetre feltett munkáinkat megadott címek alapján tudjuk megnézni. A képgalériába a klubvezetőnek van jogosultsága képeket elhelyezni. A klubrendszer fejlesztés alatt áll. Nagyon kedves kis klub!

 

Mindkét klubban megtalálhatók a pörgős, nagyon érdeklődő tagok, és csendes pártolók egyaránt.


A klubokat leányom, Sörösné Kolonics Erzsébet (Zsóka) vezeti.
Ajánljuk kézimunka klubjainkat, ahova minden hasonló érdeklődésű alkotót, illetve szimpatizánst szeretettel várunk!

 

A klubok csak a társasági oldalon történő regisztrációval érhetők el, ahova tag által küldött meghívóval lehetséges a belépés! Iwiw, vagy myvip tagság esetén egyszerű az elérhetőség a klubkeresőn keresztül. Amennyiben fenti tagságokkal nem rendelkezel, de belépési szándékodat az alábbi e-mail címen jelzed, úgy igénylünk számodra meghívót.

 

kolonicsgobelin@freemail.hu

 

 

Kép


 

Kérjük klubtagjainkat, írják meg véleményüket a klubéletről, illetve a kézimunka varázsáról:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

NAGYVARAD POSADA 6

(SARI KATALIN TEREZIA, 2011.06.11 19:32)

GRATULAOK !!RENDKIVUL SZEPEK A MUNKAI! 30 EVE VARROK GOBLENEKET.EN LESZAMOLHATO MINTAKAT KESZITEM.HA GONDOLJA MEGTEKINTHETI www.artadecorativa .3x.ro weboldalon.EN NAGYVARADON ELEK,SAJNOS ITT NEM ERTEKELIK EZT A MUVESZETET KELLOKEPPEN! KIVANOK ONNEK NAGYON JO EGESSEGETA SOK SZEP MUNKA MELLE! KATALIN

Mezőkovácsháza szabadság u11 5800

(belovai beáta , 2010.03.24 10:58)

Nagyon örültem hogy meg ismerhetem ,ha nem is személyesen de igy is jó nagyon szépen varr ,Én is varok gobleint és csak nézem hoyg ijen korba is ijen jól megy.nagyon sok skiret kivánok továbra is üdvözletel beáta

mazsola08@citromail.hu

(Iglainé Morvay Nikolett, 2010.02.28 19:15)

Üdvözlet!! :) Nagyon csdálatosnak, és lenyűgözőnek találom a képeket, nagyon gratulálok hozzájuk!! Bár az én kézügyességem is megengedné, hogy ilyesmiket csináljak, de sajnos én csak rajzolásban vagyok jó. Egyik kedves ismerősöm, Lipót Ágnes Tünde unszolására írok részben (azt mondta ő itt ismerős), aki azt mondta, olykor "fiatal tehetségek" képeit isigénybe veszik. Én nem tarom magam egy nagy tehetségnek, de szeretek rajzolni, és ha igényt tartanak rá, mutatok képet róluk. Nem akarok tolakodó lenni, a munkáik ettől függetlenül ünnepek a szemeimnek. :)
Tisztelettel, Nikolett.

fozo_eva@freemail.hu

(Főző Éva (Évike), 2010.01.03 17:26)


Gratulálok!a gyönyőrű munkákhoz és boldog új évet kivánok. Boldog vagyok de sajnos nem vagyok klub-tag ebben kezdő vagyok ( Sokat kézimunkázok és szeretem csinální( varrottas, hímzés,zsoltár borírtok stb de nem rég goblenezek amit szeretek.) tisztelettel F. Éva.

Marcsi53@citromail.hu

(Nagy Zoltánné, 2008.04.21 15:38)

Nagyon szép átfogó bemutatkozó. Reméljük minden több szebbnél-szebb "müveket láthatunk, s főkép barátokat, tanpasztalatokat szerezhetünk.Mindenkinek sok sikert!

mammerka@gmail.com

(KOmlósi Ildikó, 2008.04.20 13:55)

Én nem olyan rég vagyok a klub tagja,de nagyon tetszik.Énis gobelint varok,de csak hobby szinten.Ha valamit nem tudok,akkor számithatok a klub segitségére.

sargarozsa3@citromail.hu

(Vislóczki Imréné Magdi, 2008.04.20 11:53)

Nagyon tetszik ez a klubb mert én is varróm a Gobelint kiállitáson is részt vettem dobogos helyezetet értem el,csak mostanában nem voltam a klubban mert volt a házkörül elég sok dolgom a párom 12-éve vak nekem kell kint dolgoznom.Érdekelne Gobelin eladás mert már adtam el.van oldalam www.magdigobelinjei.eoldal.hu