Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gobelinkép az unokámról

2009.03.23

 Kép

2008. márciusában kaptam meghívást Sörösné Kolonics Erzsébettől myVIP-en a "Nagyapó gobelinjei" klubba. Szívesen elfogadtam a meghívást, bár az ideig magával a gobelinnel nem foglalkoztam.

 

Egyik klubtagunk, Kozmáné Ági megmutatta a családjáról készített gobelinképét, ami nagyon megtetszett. Elküldtem neki Viki unokám fényképét, és Ági készített róla egy leszámolható mintát. Ez alapján készítettem el életem első gobelinjét.

 

Elég sokáig tartott, mert az aprólékos-pepecselős varrás elvette a kedvem. Meg aztán jött a nyár, jó idő, kert..... Késő ősszel aztán újra kezembe vettem, és mikor kezdett körvonalazódni a kis arca, már nem tudtam letenni. Főleg, mikor még "csak" a szája volt kész, és unokám azt mondta:"Mama, ez én vagyok!", na, az adott egy nagy lökést.

 

A kész kép az egész családnak nagyon tetszett.

 

Revák Jánosné

Évi

 

 

Kép

Viki unokám

 

Kép

És a róla készült gobelinkép

 

Leszámolható gobelinminták

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

MEZŐKOVÁCSHÁZA SZABADSÁG U 11

(BELOVAI BEÁTA, 2010.03.30 08:18)

NAGYON TECIK MINDEN MUNKÁJA NAGYON SOK SIKRT KIVÁNOK TISZTELETEL BEA

Bagamér Nagybercsényi út 33

(Elekné Rózsa Erzsébet, 2009.03.25 09:51)

Gratulálok a képhez, nekem is van egy leszámolható mintám Ágitól a kisebbik lányomról, de most nem kezdtem neki, mert augusztusba esküvőre megyünk és nászajándékba két Muchát varrok . Ráadásul tű gobelin mindkettő.Továbbiakhoz jó munkát, kitartást. Zsóka.

Szegvár

(Kozmáné Ági, 2009.03.24 17:21)

Nagyon jó lett az unokád képe!Ezzel csatlakoznék Zsóka szólásához és elmondanám,hogy nagyon igaza van és nagyra becsülöm a kitartásod,ami nem mindennapi dolog első munkád a lehető legnehezebb feladat volt,főleg egy kezdőnek!!
Megnyugtatlak,hogy ennél nehezebb gobelined biztosan nem lesz!
Jöhet a következő
:)
Ági.

kép

(sipianyu, 2009.03.23 21:41)

Évi!
Gratulálok a képhez, nagyon jó lett!!!
Még sok szép munkát kívánok Neked!
sipianyu

Dunaújváros

(Sörösné Kolonics Erzsébet, 2009.03.23 14:02)

Évi nemcsak első gobelinképét készítette el, hanem olyan gobelinképet választott elsőre, ami leszámolható mintából készült, ráadásul fotó alapján. Ez gyakorlott varrónak sem mindennapi feladat, mégis remekül sikerült!
Gratulálok Évi! Ügyes vagy!