Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A szervezők szemével

2009.01.26

 

 

A kiállítások szervezőinek véleménye a vendégkönyvekből

 

 

Kép

A Munkásművelődési Központ nevében köszönöm ezt a csodálatos, egyedi kiállítási anyagot, amit rendelkezésünkre bocsájtott.

A kiállítás minden eddigi nézettségi rekordunkat megdöntött, több mint 1500 látogató tekintette meg a képeket! A város lakói közül az óvódásoktól a nyugdíjasokig mindenki ellátogatott gyönyörködni az Ön munkáiban.

Kívánok Önnek békés, boldog alkotó éveket, melyben legyen sok öröme! Alkosson minél többet, hogy újra találkozhassunk, 2008-ban is egy hasonlóan nagyszerű kiállításon!

Köszönjük!

Mihaldineczné Kováts Rózsa

szervező

 

2007. február 2.

Dunaújváros, MMK Folyosógaléria

 

 

Kép 

Egy kiállítás kapcsán…

Örömmel hallottuk, hogy a perkátai származású Kolonics Ferencnek a dunaújvárosi MMK Folyosógalériájában gobelin kiállítása nyílt.

Mindjárt az jutott az eszünkbe, hogy biztosan szívesen venné, ha szülőfalujában is láthatnák ezeket a képeket. Baráti közvetítéssel sikeresen megvalósult, most a Győri kastély egyik emeleti terme adott helyet a kiállításnak. Megrendezéshez a könyvtár munkatársainak nagy segítséget nyújtott lánya és veje is, köszönet érte.

Kortársai, ismerősei nagyon várták már a megnyitót, nagyon sajnáljuk, hogy a betegség közbeszólt, gyógyulást és utána jó munkát, egészséget kívánunk a további képek elkészítéséhez.

A tárlatot érdemes megtekinteni, gyönyörű színfolt a mindennapok, a munka, a rohanás világában. Köszönjük ezt az élményt Feri bácsinak!

A magam és a kollégák nevében is gratulálok:

Mosonyi György

könyvtárvezető

 

2007. március 29.

Győry kastély, Perkáta

 

 

 

Csodálatos látni, hogy napjaink felgyorsult életének, rohanós hétköznapjainak ellenére máig sem veszített népszerűségéből a gobelin. Biztos sokan nem tudják, hogy egyes történészek az ősmagyaroktól eredeztetik ezt a kézművességet, ami egyre népszerűbbé és elterjedtebbé vált és egészen a művészet színvonaláig emelkedett.

Köszönjük Feri bácsinak ezt a gyönyörű őszi csokrot.

Petrovicsné Tóth Éva

óvódavezető

 

2007. október 19.

Aprók Háza Óvoda, Dunaújváros

 

 

Kép

Meleg szeretettel ajánlom a kiállítást minden korosztálynak.

Annak, aki munka után pihenést keres, és annak aki már megpihent, de örömét, bánatát megosztaná velünk.

Gallai Erzsébet

könyvtárvezető

 

Berze-Nagy Ilona Városi Könyvtár, Dunaföldvár

2008. február 18.

 

 

 

A mappában található képek előnézete Gobelinképek összes